Cum ma ajuta un magazin online sa dezvolt afacerea mea?

Internetul a patruns adanc in viata fiecarui om. Viata virtuala ne-a cucerit cu simplitatea comunicarii dar si cu accesul imediat la informatii. Azi oamenii traiesc online, se cunosc pe facebook, divorteaza din cauza unor poze de pe Instagram si gasesc retete culinare pe youtube.

Tocmai din acest motiv trebuie sa-ti “muti” afacerea in online, ca sa te cunoasta de pe google sau facebook acei clienti care nu ar fi trecut, poate niciodata, pe langa magazinul tau, ca sa vinzi mai mult decat o faci acum.

5 argumente pro magazin online:

  1. Costuri relativ-accesibile pentru crearea magazinului online. Acestea pot varia de la cateva sute de euro si pana la cateva zeci de mii, in functie de structura si complexitatea acestuia.
  2. Cheltuieli de intretinere minore. Nu ai nevoie de spatiu in mall sau pe o strada ultra centrala. Poti face asta de oriunde, dintr-un apartament, depozit sau oficiu in suburbie.
  3. Nu are limite spatiale, poti vinde in orasul tau sau in intreaga lume.
  4. Nu te limiteaza in timp. Clientul poate cumpara din magazinul tau online in timp ce tu dormi. Deci e un magazin accesibil 24/7;
  5. Livrarea produselor se poate face atat cu resurse proprii cat si folosind serviciile de curierat.

 

Daca te-am convins ca ai nevoie de un magazin online pentru a-ti dezvolta afacerea, atunci ai ajuns in fata unei intrebari logice: la cine ma adresez pentru a-mi construi platforma magazinului?

Ei bine o poti face in 2 moduri: poti apela la un freelancer sau la o agentie de webdesign. Un freelancer iti va lua probabil un pret mai mic, fapt care, desigur te va tenta. Dar inainte sa faci alegerea iti recomand sa fii atent la garantii. O agentie de web design va avea cu siguranta garantii contractuale, atat ca si calitate cat si ca timp de executie. In experienta mea am intalnit multe firme care s-au “fript” in urma colaborarii cu “un baiat” de pe panoul de anunturi, care fie nu a reusit sa execute lucrarea ce i s-a cerut, fie a disparut inainte sa termine si ia-l de unde nu-i L .

O agentie insa te va ajuta sa consturiesti repede si profesionist platforma de online shop. Iti vor oferi si servicii de mentenanta, hosting si promovare. Cu siguranta nu vei ramane de izbeliste cu magazinul tau, ci vei avea un partener sigur in dezvoltarea afacerii tale online.

Pentru a avea un suport profesional in dezvoltarea unui magazin online iti recomand echipa noastra Fivetn Development.

Iar daca ai intrebari sigur gasesti raspuns aici.

Incepe afacerea ta online alaturi de o echipa de profesionisti.

Abia astept sa aud de bine de firma ta !