+40 748 450 309 contact@softiq.ro

Cum functioneaza?

Stam la o cafea si discutam despre nevoile afaceri tale!

Multe din serviciile IT de business pot fi scumpe, tocmai de aceea noi petrecem timp cu tine pentru a intelege exact care sunt nevoiile afacerii tale, pentru a nu cheltui bani inutil pe elemente care nu reprezinta o nevoie imperativa.

Toate sfaturile pe care le dam clientilor nostri urmaresc eficientizarea afacerii lor prin intrumentele IT pe care le punem la dispozitia lor.

web design cluj
creare website cluj

Batem in cuie si punem pe hartie ceea ce am stabilit!

Dupa ce am stabilit impreuna care sunt serviciile de care ai nevoie, vom semna un contract in care toate aspectele prezentate si lamurite in cadrul discutiilor vor fi trecute cu cerneala intr-un contract ce ne va responsabiliza pe toti.

Contractual are o valoare juridica si reprezinta „angajamentul” nostru in fata dumneavoastra de a indeplini intocmai fiecare lucru si clauza scrisa in el.

Contact

Aceasta este partea distractiva!

Bun…acum ca am semnat contractul si toate lucrurile sunt „good to go” din punct de vedere juridic, trecem la partea distractiva a proiectului si anume partea in care stabilim „DESIGN-UL” website-ului, aplicatiei, softului etc pe care urmeaza sa il construim pentru tine.

De ce facem asta? In primul rand pentru a respecta cerintele si gustul fiecarui client. In al doilea rand pentru a stabili inca de la inceput ca urmeaza sa construim un „website albastru” si a nu ne afla in situatia in care la sfarsit site-ul sa nu fie albastru ci rosu.

web design cluj
creare website cluj

Aici tu te relaxezi, iar noi muncim!

Dupa stabilirea elementelor de structura si design ne apucam de treaba. Vom trece la dezvoltarea respectivului website, aplicatie sau software pana la momentul in care acesta este gata de verificare.

Partea de dezvoltare este partea care dureaza cel mai mult, si partea in care contam enorm pe rabdare ta 🙂

Contact

Yeiii…suntem gata sa iti predam lucrarea!

Pfiuuu…dupa multe zile de lucru, iti dam un telefon sau email si te invitam la biroul nostru pentru a receptiona lucrarea. Aici ti se va explica si arata tot ceea ce s-a facut, iar tu poti spune ce iti place si ce nu si daca sunt elemente care nu iti plac le vom modifica pana la momentul in care vei spune „SUPERB…va multumesc”.

Tot la aceasta parte iti va fi predat si panoul de control al respectivului website sau aplicatie, soft etc. impreuna cu instructajul necesar administrarii acestuia.

creare Magazin online cluj
creare site web cluj

Stam din nou la o cafea pentru a sarbatorii reusita ta si a noastra!

Un client fericit, devine un prieten. Aceasta este deviza noastra, si cu aceasta atitudine te vom intampina intotdeuna in mijlocul nostru.

De aici inainte esti prietenul nostru, iar prietenii au parte de un tratament special in compania noastra…stiti voi: rasfaturi, discount-uri, reduceri, bonus-uri etc 🙂

Contact