+40 748 450 309 contact@softiq.ro

Despre Noi

Back Home

Cine suntem?

Lucruri vrednic de stiut despre noi.

SoftiQ este o agentie de web design si social marketing cu sediul in Cluj-Napoca. Compania noastra este infratita cu grupul Fivetn Development fapt ce ne ofera posibilitatea de a spune ca suntem una din cele mai mari si pline de resurse companii din domeniu din Cluj-Napoca, dar si national. Experienta noastra nu a fost construita peste noapte ci ea se bazeaza pe sute de proiecte castigate si muncite cu excelenta.

Suntem o companie specializata in Creare de site-uri web, creare magazin online,social marketing, web design ClujAplicatii MobileSoftware, servicii SEO si Platforme operationale precum: CRMe-Learninge-Government etc. Clienti nostrii sunt de pe intreg teritoriul Romaniei dar si din afara granitelor. Suntem o companie ce NU face outsourcing ci se adreseaza doar clientilor interesati sa dezvolte website-uri sau platforme online in folosul propriu.

Click to Continue > by Deal Top

APLICATII MOBILE

PROGRAMARE

SOCIAL MARKETING

Click to Continue > by Deal Top

Motive considerabile

De ce sa ne alegeti pe noi?

Va oferim motive considerabile pentru care ar trebui sa ne alegeti pe noi atunci cand va ganditi sa dezvoltati un simplu website de prezentare, sau un complex magazin online, o aplicatie mobila sau sa implementati servicii SEO in platforma dumneavoastra.

SoftiQ este una din cele mai mari agentii de web design din Cluj-Napoca dar si din tara.

Paleta noastra de servicii cuprinde 16 elemente: aplicatii mobile, website prezentare, magazin online, servicii seo, social marketing, reclame tv, animatii 2D sau 3D, prezentari etc.

Avem cele mai competitive preturi de pe piata. Acesta este unul din motivele pentru care portofoliul nostru creste alert in fiecare luna.

Calitatea serviciilor dar si a mentenantei ulterioare sunt doua aspecte pe care intotdeuna puteti conta atunci cand lucrari cu noi. Aproximativ 75% din clienti nostri sunt clienti permanenti.

ALEGE CEEA CE SE POTRIVESTE AFACERII TALE

WEB DESIGN
349 de la
Website de prezentare
1GB Hosting 1 An GRATUIT
Pana la 8 pagini
Optimizare pentru Mobile/Tablete
3 adrese de email
SEO
99 /luna
Optimizare Website
Integrare in motoare de cautare
Optimizare content
Campanie Backlinks
Raportare SEO
Aplicatii Mobile
750 de la
Aplicatii Android
Aplicatii iOS
Aplicatii Windows Mobile
Aplicatii Prezentare/Interactive
Mobile Suport

Contacteaza-ne chiar acum!

Pentru a intra in legatura cu noi aveti la dispozitie mai multe modalitati. Puteti folosi formularul de mai jos, sistemul de chat online sau pentru o conectare si mai rapida, dati-ne un telefon 🙂


Sediul Cluj-NapocaStr. Bistritei
Nr. 3, Cluj-Napoca
ROMANIA
Telefon:+40 364 882 655
+40 727 905 634
Email:contact@softiq.ro
www.softiq.ro